Laden

Nieuwsberichten

Samen op weg naar 2022

Het was een bewogen jaar voor ons, zowel als persoon èn als bedrijf. Wij hebben een grote stap gezet om een eigen garagebedrijf te beginnen waarin er een gezonde spanning was, aangezien wij afhankelijk zijn van 'nieuwe' klanten. En dit heeft zó goed uitgepakt. Zelfs meer dan wij hadden durven dromen. Wat is het fantastisch; allemaal nieuwe klanten die ons het vertrouwen gaven in hun 'heilige koe' en nog steeds krijgen wij vaak complimenten. Uiteraard bedanken wij deze klanten. Dit geeft ons moed waardoor wij zeker op deze voet verder gaan. Tijd voor een praatje, de juiste aandacht voor uw auto, uitstekende reparaties en een 'gouden' service. Dit is waar wij voor staan.

'Gouden' service

Om het nieuwe jaar goed te beginnen ontvangt iedereen die hun auto in januari aanbiedt voor groot onderhoud een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 25 euro. Wij vinden dit een mooi gebaar richting onze bestaande èn nieuwe klanten. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via onze website, via WhatsApp en natuurlijk ook telefonisch op 0228-528795. Ook kunt u uiteraard bij ons langskomen voor het maken van een afspraak; de koffie staat voor u klaar!

Rest ons nog, namens ons team van Andijk Auto Techniek, iedereen fijne feestdagen te wensen en een veilig, maar bovenal gezond nieuwjaar. Samen op weg naar 2022!

Archief