Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Goed geholpen, goed service, vriendelijk en prijs van APK en banden wisselen beviel ook prima. Zeker een aanrader.
Ontzettend goed geholpen door Michael. Ging voor een beurt en APK. Helaas werd de auto afgekeurd en belde de monteur en na overleg met elkaar is de auto gerepareerd alles en was alles super voor elkaar. Ben ook echt tevreden en zou AAT zeker aanraden bij anderen!
Ik heb gebruikt gemaakt van de 4 halen 3 betalen all weather banden actie. Afspraak op Zaterdag en bij ontvangst een kopje koffie en een glimlach. Goed bereikbare nette locatie die van alle gemakken voorzien is. Ik ben in aanraking gekomen door de banden actie maar mocht ik in de toekomst nog iets hebben aan mijn auto ga ik zeker hier naartoe terug.
Vanochtend mijn auto APK gekeurd, nieuwe bandjes voor en remmen achter nagekeken. Ik kan weer een jaartje vooruit! Thanx zwagert voor de goede zorgen.
Gisteren voor het eerst mijn auto hier voor onderhoud gebracht. Zijn duidelijk over de eventueel uit te voeren reparaties, eerlijk over prijs, snel en duidelijk met communiceren. Je betaalt een stuk minder dan bij de dealer. Ik ga de volgende keer zeker weer naar A.A.T.
Mijn auto heeft een grote beurt gehad en is APK-gekeurd. Dit is naar tevredenheid verlopen. Michael is professioneel, klantvriendelijk en heeft kennis van zaken. Groot pluspunt: de haal- en brengservice! Hier een tevreden klant; bij de volgende beurt of reparatie breng ik mijn auto weer met veel plezier naar A.A.T.
Goede service komt afspraak na duidelijk.
Geweldig geholpen door Michael. Op korte termijn snel een grote reparatie gedaan. Diesel verstuiver vervangen, gloeibougie vervangen, multiriem. Gewoon een grote klus binnen 1week en hij loopt echt weer als een zonnetje. Aangepaste bus waar we afhankelijk van zijn en waar we eerst altijd kwamen die had er geen zin in een grote smeerklus werd me na 5 weken wachten vertelt. Langs bij A.A.T. en kon snel geregeld worden. Echt zeer dankbaar en hij heeft er aan ons nieuwe klant bij. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijke service en eerlijk oordeel. Ik kom zeker terug voor het onderhoud aan mijn auto.
Wat doe je als je op zaterdagochtend ontdekt dat de accu van de auto bijna leeg is? Je belt de wegenwacht. Hoeft nu niet meer wegenwachtkennis is beschikbaar middels dit bedrijf. Wat vind ik van de service, slagvaardig, deskundig met goed bruikbare oplossing voor het bericht dat de auto afgeeft. Ben heel tevreden.
Snelle afspraak, professioneel geholpen, goede prijs en vriendelijk gezelschap.