Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Sinds kort onze auto laten keuren een nieuwe banden bij Andijk Auto Techniek topservice heel goed geholpen
Sinds kort onze auto's laten keuren bij Andijk Auto Techniek. Wat een geweldige topservice bij deze zaak. Veel kennis van zaken en zeer klantvriendelijk. Hier brengen wij graag onze auto's heen. Bedankt Michael voor de goede service en tot de volgende keer. MVG Mark Bruinen, M-Force Horti Solutions vof, Andijk
We hebben de auto hierheen gebracht nadat de dynamo stuk ging. De dynamo is vervangen + nog een onderdeel in overleg. We werden erg klantvriendelijk geholpen en de informatie die gedeeld werd was ook erg duidelijk en nuttig. Hier hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten aangezien ze die altijd van te voren kenbaar maken. Ik ga binnenkort voor de apk ook een afspraak inplannen!
Voor het eerst bij Andijk Auto Techniek ( A.A.T. ) een apk en vervolgens een aankoopkeuring ander auto uit laten voeren. Dit is perfect gedaan en dat voor een vriendelijke prijs en duidelijke info betreffende de staat van de auto`s. Belangrijkste is ook de betrouwbaarheid van A.A.T. en heeft er een vaste klant aan overgehouden.
Goed bedrijf. Ziet er schoon en netjes uit. Heb voor een goede prijs mijn airbag lampje laten resetten, net voor sluitingstijd maar dat was geen probleem.
Snel en vakkundig voorwiellager van mijn camper vervangen. Dank !
Vriendelijke man. Was daar voor kentekenbewijs overschrijving
Na een gebroken veer van mijn auto snel en professioneel geholpen. Goed geïnformeerd over werkzaamheden en kosten. Meer dan tevreden!
Erg plezierig geholpen met een elektrisch probleem aan de Mercedes. Fijn dat er nog kundige mensen zijn die verder kijken dan de meeste garages. Dank hiervoor
Als je van je auto hou Of echte liefhebber ben is dit juiste adres. Echte monteur die van auto's hou. Zelfs de prijs indicatie klop Echt top
Micheal is een man met ervaring en kennis ven zaken. Geen bla bla, maar recht voor de raap. Helemaal top, ga zo door.
Je wordt er zeer vriendelijk geholpen, er werd een luchtverfrisser geplaats kreeg een flessenopener aan mijn sleutelbos en bij het ophalen een zakje snoep. Zeer prettige garage.
Goeie oprechte service, duidelijk en professioneel
Goed geholpen, goed service, vriendelijk en prijs van APK en banden wisselen beviel ook prima. Zeker een aanrader.
Ontzettend goed geholpen door Michael. Ging voor een beurt en APK. Helaas werd de auto afgekeurd en belde de monteur en na overleg met elkaar is de auto gerepareerd alles en was alles super voor elkaar. Ben ook echt tevreden en zou AAT zeker aanraden bij anderen!
Ik heb gebruikt gemaakt van de 4 halen 3 betalen all weather banden actie. Afspraak op Zaterdag en bij ontvangst een kopje koffie en een glimlach. Goed bereikbare nette locatie die van alle gemakken voorzien is. Ik ben in aanraking gekomen door de banden actie maar mocht ik in de toekomst nog iets hebben aan mijn auto ga ik zeker hier naartoe terug.
Vanochtend mijn auto APK gekeurd, nieuwe bandjes voor en remmen achter nagekeken. Ik kan weer een jaartje vooruit! Thanx zwagert voor de goede zorgen.