Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Goede service goed advies
Goede ervaringen met het bedrijf.
Goede en snelle service, en er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsprodukten.
APK gedaan. Prima haal/brengservice. Klantvriendelijk. Goede communicatie wat betreft de te verrichten werkzaamheden.
Aanrader, goede vriendelijke en snelle service
Ik ken Michael al jaren. Hij is een hele goede monteur. Ik zal hem dan ook zeker aanraden. Hij heeft kennis van zaken.
Wij waren op vakantie met een oude Peugeot J9 en kregen problemen met de radiateur, binnen 10 minuten probleem gevonden lekkage aan radiateurslang. Terwijl wij verwend werden met een heerlijke bak koffie heeft de eigenaar de slang vervangen en konden onze reis vervolgen. En dat op de zaterdag voor Pinksteren, top geregeld.
Snel een afspraak kunnen inplannen voor het vervangen van een aircopomp. Super service en erg vriendelijk geholpen. Duidelijke afspraken over de kosten.
Vandaag met mijn auto langs geweest. Michael geeft niet op voor hij het euvel heeft gevonden. Neemt de tijd, is open en transparant in zijn werk. Kortom een fijne garage om je auto met een gerust hart achter te laten.
Chantal
Een echte vakman die zijn vak verstaat. Door zijn jaren lange ervaring weet hij waarover hij praat en geeft een goed en eerlijk advies.
Ik heb mijn auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en keurig geholpen en hebben mijn auto perfect onderhanden genomen. De service van koffie, WiFi en leenfietsen subliem.
Wim
Ik ken Michael al jaren, een echte techneut en door zijn jaren lange ervaring bij de Wegenwacht heeft hij kennis van zaken. Dit is een echte vakman.