Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Betrouwbare, eerlijke kwaliteitsreparaties. Geen onnodige reparaties. Ik kan AAT eenieder aanbevelen deze zelfstandige en onafhankelijke BOVAG onderhoudsgarage zeker in overweging te nemen voor reparaties, onderhoud en/of APK aan uw voertuig.
Duidelijke communicatie. Schone/nette werkplaats geeft mij meestal al een goed gevoel. Apk-keuring prima afgehandeld. Voor komende onderhoudsbeurten een prima adresje gevonden.
Even snel voor een apk toch wat meer werk als verwacht en even goed de zelfde dag klaar en voor een mooie prijs VAK WERK
Koppeling laten vervangen van onze Fiat 500. de eigenaar is zeer bekwaam ,betrouwbaar, eerlijk en tegen een goede prijs. Zeer goed gevoel bij dit garagebedrijf. Groeten Adrie.
Goede service en goed overleg, aanrader!
Goed contact met het bedrijf, ik kon direct een afspraak maken voor een aankoopcontrole, 's ochtends de auto gebracht en slechts een paar uur later weer opgehaald. Duidelijk en compleet overzicht van de staat van de auto met heldere uitleg. Absoluut tevreden! Als de auto aan onderhoud toe is, breng ik hem bij AAT.
Netjes geholpen, snel terug gebeld worden, gratis leen auto mee
Wat een top vent! Was er voor het eerst voor apk met beurtje. Helaas had ik een afkeurpunt, dit werd duidelijk uitgelegd waarbij je meteen merkt wat een passie deze man voor zijn beroep heeft!Zeer klantgericht, alle tijd nemend super !!Ik denk dat ik mijn garage gevonden heb.
Onze mini cooper s was toe aan een nieuwe koppeling. Door Andijk Auto Techniek is dat keurig vervangen, voor een prima prijs
Komt zijn afspraken na op een klantvriendelijke wijze.
Ik wil alleen positieve feedback achterlaten, alles is snel en efficiënt gedaan. Ik raad het aan!
Vriendelijk personeel en zeer "flexibel" personeel. Zeer snelle autoreparatie. Ik raad aan
Hier weet u zeker dat uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Ik adverteer.
Zeer prettig geholpen,kreeg een slinger naar huis en werd ook weer even opgehaald. Volgens jaar gaat mn Smartje weer naar AAT