Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Vanochtend mijn auto APK gekeurd, nieuwe bandjes voor en remmen achter nagekeken. Ik kan weer een jaartje vooruit! Thanx zwagert voor de goede zorgen.
Gisteren voor het eerst mijn auto hier voor onderhoud gebracht. Zijn duidelijk over de eventueel uit te voeren reparaties, eerlijk over prijs, snel en duidelijk met communiceren. Je betaalt een stuk minder dan bij de dealer. Ik ga de volgende keer zeker weer naar A.A.T.
Mijn auto heeft een grote beurt gehad en is APK-gekeurd. Dit is naar tevredenheid verlopen. Michael is professioneel, klantvriendelijk en heeft kennis van zaken. Groot pluspunt: de haal- en brengservice! Hier een tevreden klant; bij de volgende beurt of reparatie breng ik mijn auto weer met veel plezier naar A.A.T.
Goede service komt afspraak na duidelijk.
Geweldig geholpen door Michael. Op korte termijn snel een grote reparatie gedaan. Diesel verstuiver vervangen, gloeibougie vervangen, multiriem. Gewoon een grote klus binnen 1week en hij loopt echt weer als een zonnetje. Aangepaste bus waar we afhankelijk van zijn en waar we eerst altijd kwamen die had er geen zin in een grote smeerklus werd me na 5 weken wachten vertelt. Langs bij A.A.T. en kon snel geregeld worden. Echt zeer dankbaar en hij heeft er aan ons nieuwe klant bij. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijke service en eerlijk oordeel. Ik kom zeker terug voor het onderhoud aan mijn auto.
Wat doe je als je op zaterdagochtend ontdekt dat de accu van de auto bijna leeg is? Je belt de wegenwacht. Hoeft nu niet meer wegenwachtkennis is beschikbaar middels dit bedrijf. Wat vind ik van de service, slagvaardig, deskundig met goed bruikbare oplossing voor het bericht dat de auto afgeeft. Ben heel tevreden.
Snelle afspraak, professioneel geholpen, goede prijs en vriendelijk gezelschap.
Deze garage levert prima werk met alle tijd voor het probleem. En goed gemonteerd Zeker een aanrader
Andijk AutoTechniek heeft in mijn bakwagen elektrische kabels getrokken voor de aanleg van de elektrische installatie in het campergedeelte. En de trekhaakstekker heeft hij vernieuwd. Ik ben aangenaam verrast door de hartelijke ontvangst, de tijd die werd genomen om mee te denken en te adviseren en de uitnodiging om bij vragen vooral langs te komen. Bij deze garage word ik graag vaste klant!! Een heel prettig contact en deskundig.
Grote beurt + apk, waar nog de nodige extra's bij kwamen kijken. Alles netjes gerepareerd. We kunnen weer met een veilig gevoel de weg op. Thanks Michael
Trekhaak laten monteren. Eerlijke prijs en alles volgens afspraak. Erg vriendelijk geholpen.
TOP bedrijf, APK gedaan, werd allemaal direct en vakkundig gedaan, tevens moest er nog een kenteken overgeschreven worden dit kon ook gelijk geregeld worden helemaal Top!
Goede service goed advies
Goede ervaringen met het bedrijf.