Laden

Nieuwsberichten

Andijk Auto Techniek gaat beginnen

Eindelijk, na vele maanden voorbereiding en puzzelen is het dan zover, de sleutel is in ons bezit van het pand aan de Gedeputeerde Laanweg 41a in Andijk. Nu gaat het echt beginnen om het pand bedrijfsklaar te krijgen en dat is een hele klus. De planning is strak en hopelijk kunnen wij de officiële opening laten plaatsvinden op 1 mei. Behalve de strakke planning hebben we ook nog te maken met het Corona virus. Wij zullen er alles aan doen om dit door te kunnen laten gaan. Wij willen er namelijk een feest van maken.

Kom naar de feestelijke opening op 1 mei (onder voorbehoud) en maak kans op leuke prijzen. Ook ontvangt iedereen deze dag een leuke goodiebag.

Tijdens de geplande feestelijke opening zullen wij ook nog leuke 'gadgets' weggeven en maakt iedere bezoeker kans op leuke prijzen. Daarom is ook iedereen welkom op deze mooie dag. Vooralsnog staat 1 mei op de kalender. Schrijf deze dag op en houd deze website in de gaten voor het laatste actuele nieuws. En daarna? Dan hebben wij een leuke openingsactie voor iedereen die zijn of haar auto brengt bij Andijk Auto Techniek.

Archief