Laden

De aankoopkeuring

Hoe goed is de occasion

Zorgeloos de toekomst in.
Laat uw nieuwe occasion auto keuren!

Een nieuwe occasion auto aanschaffen is spannend en u wilt natuurlijk een auto hebben waar u zonder omkijken nog jaren plezier van kunt hebben. En ondanks dat u de occasion misschien koopt bij een goed aangeschreven bedrijf is het misschien verstandig om iemand naar uw aankoop te laten kijken die geen belang heeft bij de aankoop. Geheel objectief naar uw nieuwe aankoop laten kijken betekent mogelijk dat bepaalde zaken welke u nog niet waren opgevallen aan het licht komen. Ook komen er wellicht zaken aan het licht voor wat betreft onderhoud, denkt u bijvoorbeeld aan een distributieriem of de remmen. Zo krijgt u een indruk welke kosten u kunt verwachten. Daar komt bij dat u mogelijke constateringen mee kunt nemen in uw onderhandeling. Kortom, onderwerp uw aan te schaffen occasion aan een aankoopkeuring. Dit kan natuurlijk bij Andijk Auto Techniek.

Waaruit bestaat een aankoopkeuring? Denk hierbij aan:

  • Algehele staat
  • Banden
  • Remmen
  • Ophanging
  • Onderhoudsstaat

Aankoopkeuring? Kom naar Andijk Auto Techniek.
Uw heeft al een aankoopkeuring voor €45,- incl. btw.

Afspraak

Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden

Er is iets misgegaan. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw

Offerte

Kortingsbon

Vertrouw op ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Andijk Auto Techniek het adres voor uw auto. Wij zorgen voor al uw autoreparatie- en onderhoudsbehoeften. Van olieverversingen, filtervervangingen en vloeistofverversingen tot remmen en remreparatie, schokdempers en veerpoten, uitlaatreparatie, banden en wieluitlijning, wij doen het allemaal voor u. Maak nu direcht een afspraak bij Andijk Auto Techniek!

Wat u moet weten over de aankoopkeuring

De aankoopkeuring
Tijdens de aankoopkeuring checken wij eerst de auto voordat wij er in stappen. Een rondje om de auto geeft al een goede indruk over de auto. Vervolgens letten wij erop dat bij het starten van de motor deze snel aanslaat zonder haperingen. De auto zal op de hefbrug worden gezet zodat ook de onderzijde goed kan worden bekeken. Het onderhoudsboekje zal worden gecontroleerd op de onderhoudsgeschiedenis. Tevens ontvangt u een rapport van onze bevindingen.

De remmen
Deze zijn niet makkelijk te zien en daarom gaat de auto op de remmenbank om te kijken hoe de werking is van alle remmen. Ook zal de staat van de remmen op de hefbrug worden bekeken.

Storingsdiagnose
Tijdens de aankoopkeuring zullen wij ook de computer uitlezen op eventuele storingen. Niet bij iedere storing zal het lampje gaan branden en dus is het belangrijk om deze uit te lezen.