Laden

Mobiliteitsgarantie

Altijd verzekerd bij pech onderweg

Autovakmeester Mobiliteitsgarantie
Verzekerd voor pechhulp in Europa!

Het overkomt u waarschijnlijk maar zelden maar toch, ooit gebeurt het: autopech. Helaas komt het op de meest onhandige momenten voor en net wanneer u het niet verwacht, het komt nooit uit. Voor de automobilist die liever niet met pech langs de weg blijft staan hebben wij de Autovakmeester Mobiliteitsgarantie. Met de zekerheid van deze service bent u altijd en overal snel weer op weg. Met de Autovakmeester Mobiliteitsgarantie bent u dag en nacht gegarandeerd van vakkundige hulp bij autopech. Mocht het voorkomen dat onze mannen het mankement niet direct kunnen repareren dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Autovakmeester gebracht en bent u verzekerd dat er een vakkundig iemand uw auto repareerd. Indien nodig is vervangend vervoer ook mogelijk. Autovakmeester Mobiliteitsgarantie sluit u af bij Andijk Auto Techniek.

Heeft u pech? Bel dan met Autovakmeester Mobiliteitsservice, in Nederland belt u met 088 112 1433. In het buitenland belt u met +31 88 112 1433

De voordelen van Autovakmeester Mobiliteitsgarantie:

  • Altijd snelle en vakkundige service bij pech
  • Vervangend vervoer (exclusief brandstof), zowel in binnen- als buitenland
  • Overnachting in een hotel, zowel in binnen- als buitenland
  • Voor alle automodellen en ongeacht leeftijd van de auto
  • Dekkend netwerk in 41 Europese landen
  • Uit te breiden voor uw caravan en/of aanhanger

Lees hier de folder: Informatie Pechhulp/Mobiliteitsservice

Afspraak

Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden

Er is iets misgegaan. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw

Offerte

Kortingsbon

Vertrouw op ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Andijk Auto Techniek het adres voor uw auto. Wij zorgen voor al uw autoreparatie- en onderhoudsbehoeften. Van olieverversingen, filtervervangingen en vloeistofverversingen tot remmen en remreparatie, schokdempers en veerpoten, uitlaatreparatie, banden en wieluitlijning, wij doen het allemaal voor u. Maak nu direcht een afspraak bij Andijk Auto Techniek!

Wat u moet weten over Mobiliteitsgarantie

Autovakmeester Pechhulp/Mobiliteitsgarantie
Bij de Autovakmeester Mobiliteitsgarantie blijft u mobiel. De Autovakmeester Pechhulp, of Mobiliteitsservice wordt verzorgt door AA-Team. Zij verzorgen alle hulpaanvragen voor binnen- en buitenland.

Europese dekking
Door de Europese dekking in 41 landen bent u altijd verzekerd voor hulp bij pech en heeft u geen lidmaatschap nodig van andere pechhulpaanbieders.