Laden

Private Lease

Alles inbegrepen

Autovakmeester Private Lease
Snel leverbaar en vertrouwd onderhoud

Autovakmeester Private Lease bemiddelt voor u de beste Private Lease oplossing. Wij werken alleen samen met aanbieders die aangesloten zijn bij het Keurmerk Private Lease. Onze overeenkomsten zijn standaard voorzien van verzekering, wegenbelasting, reparatie & onderhoud en banden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken. En het mooie is: uw auto blijft in onderhoud bij uw vertrouwde Autovakmeester Andijk Auto Techniek.

De voordelen van Autovakmeester Private Lease:

  • U betaalt geen borg
  • 14 dagen bedenktijd
  • Ruime keuze
  • U hoeft alleen nog maar te tanken

Afspraak

Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden

Er is iets misgegaan. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw

Offerte

Kortingsbon

Vertrouw op ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Andijk Auto Techniek het adres voor uw auto. Wij zorgen voor al uw autoreparatie- en onderhoudsbehoeften. Van olieverversingen, filtervervangingen en vloeistofverversingen tot remmen en remreparatie, schokdempers en veerpoten, uitlaatreparatie, banden en wieluitlijning, wij doen het allemaal voor u. Maak nu direcht een afspraak bij Andijk Auto Techniek!

Wat u moet weten over Private Lease

Autovakmeester Private Lease
U heeft met private lease goed inzicht in de autokosten, geen gedoe met onverwachte garagerekeningen of APK’s en u heeft geen spaargeld nodig om in een nieuwe auto te rijden. Houdt er wel rekening mee dat een Private Lease van Autovakmeester geregistreerd staat bij het BKR en dat dit invloed kan hebben op uw financiën.

Welke kosten zitten niet in het termijnbedrag?
Brandstof, parkeren, updates van het navigatiesysteem, het wassen van de auto en bekeuringen; dat zit er niet bij in. Wat bijvoorbeeld verschilt per leasemaatschappij zijn zomer- en/of winterbanden. Dit zit bij niet alle aanbieders in het termijnbedrag. Andere tip: controleer qua verzekering of pechhulp in het buitenland is inbegrepen.

Kan ik als zzp’er private leasen?
Dat kan. Je leaset de auto dan als privépersoon en hebt geen bijtelling. En als je de auto naast privé ook zakelijk rijdt, dan kun je de gereden kilometers declareren en zakelijk aftrekken.