Laden

Schade

Uw auto moet er toch mooi bij staan

Een ongelukje.
Het zit in een klein hoekje!

Altijd vervelend, een lelijke kras op uw auto of misschien nog wel erger, een paaltje geraakt met uitparkeren. Het overkomt ons allemaal wel eens. Bij Andijk Auto Techniek kunnen wij u begeleiden in het oplossen van de schade aan uw auto. Door het brede netwerk van ons zorgen wij voor de complete afhandeling van uw schade. Of als u auto getaxeerd moet worden kan dat bij ons gebeuren.

Schade, wij verzorgen de afhandeling van:

  • Taxatie
  • Prijsopgave
  • Herstelwerkzaamheden

Een deuk in uw auto? Kom langs en stop op tijd bij Andijk Auto Techniek.

Afspraak

Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden

Er is iets misgegaan. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw

Offerte

Kortingsbon

Vertrouw op ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Andijk Auto Techniek het adres voor uw auto. Wij zorgen voor al uw autoreparatie- en onderhoudsbehoeften. Van olieverversingen, filtervervangingen en vloeistofverversingen tot remmen en remreparatie, schokdempers en veerpoten, uitlaatreparatie, banden en wieluitlijning, wij doen het allemaal voor u. Maak nu direcht een afspraak bij Andijk Auto Techniek!

Schade aan uw auto

Plaatwerk
Het plaatwerk aan uw auto is dun en vaak bij een spatbord loont het niet om dit uit te deuken maar eerder om een nieuw exemplaar te plaatsen. Dit lijkt een dure oplossing maar vergeleken met de arbeidstijd is dit vaak de voordeligste oplossing.

Spuitwerk
De tijd met een spuitbus de schade bijspuiten is geweest. Tegenwoordig gebeurd dit in moderne spuitcabines met afzuiging. Ook kleurverschil komt nagenoeg niet meer voor door nieuwe technieken.

Onderliggende schade
Mocht u met uw auto ergens tegenaan rijden is er niet altijd direct schade waarneembaar. Toch is de kans op schade die u niet direct kan zien erg groot. Kunststofbumpers veren in en kunnen zaken beschadigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de onderbumper (het deel waar de kunststofbumper op gemonteerd is) of een radiateur of een onderdeel van het aircosysteem. Heeft u iets geraakt laat het dan voor alle zekerheid controleren.