Laden

Storingsdiagnose

Het storingslampje verklapt een probleem

Een brandend motorstoringslampje?
Wij zullen het efficiënt diagnosticeren

Met de komst van alle milieueisen op de uitstoot van de motor moest dit natuurlijk worden gecontroleerd. De hedendaagse auto zit vol sensoren die dit allemaal bewaken. Indien er een afwijking is zal er een motorstoringslampje gaan branden op het dashboard. Dit geeft aan dat er in het regelgedeelte van de motor, bijvoorbeeld een sensor, te veel afwijking is van wat is toegestaan. Naar gelang de ernst gaat het lampje branden (rijd door naar dichtsbijzinde garage) of knipperen (onmiddelijk stoppen). Ondanks dat het lampje oranje is, is een knipperend lampje echt reden om direct op een veilige plek te stoppen. Ook wordt er tegenwoordig steeds meer vastgelegd in de computer van de auto zoals bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe accu wordt geplaatst moet dit worden gemeld in de computer. Ook dit doen wij bij Andijk Auto Techniek.

Met onze apparatuur kunnen wij o.a.:

  • Foutcoudes uitlezen
  • Real-live datagegevens
  • Onderhoudsinterval reset
  • Digitaal service record registratie
  • TPMS inleren
  • Batterij Management Systeem

De digitale wereld van uw auto is geen probleem voor Andijk Auto Techniek.
Wij lezen uw auto al uit vanaf €29,- incl. btw.

Afspraak

Uw offerte aanvraag is succesvol verzonden

Er is iets misgegaan. Vernieuw de pagina en probeer opnieuw

Offerte

Kortingsbon

Vertrouw op ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Andijk Auto Techniek het adres voor uw auto. Wij zorgen voor al uw autoreparatie- en onderhoudsbehoeften. Van olieverversingen, filtervervangingen en vloeistofverversingen tot remmen en remreparatie, schokdempers en veerpoten, uitlaatreparatie, banden en wieluitlijning, wij doen het allemaal voor u. Maak nu direcht een afspraak bij Andijk Auto Techniek!

Storingsdiagnose

Het storingslampje
Brandt oranje en indien er problemen zijn zal deze gaan branden of gaan knipperen. In beide gevallen is het noodzakelijk dat u contact opneemt met uw garage.

Uitlezen
Met diagnose apparatuur kan men met de auto communiceren ook wel uitlezen genoemd. Diverse data opgeslagen in de computer kan worden bekeken en worden aangepast. Deze gegevens worden opgeslagen in de vorm van storingscodes en een beknopte omschrijving. Dit wil niet direct zeggen dat dit compentent defect is. Vaak begint het speurwerk dan echt.

Diagnose apparatuur
De apparatuur waarmee gecommuniceerd kan worden met de auto zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn veel universele leveranciers die appparatuur leveren waar men als universele garage heel ver in het systeem kan komen. Bij Andijk Auto Techniek hebben wij verschillende systemen om uw auto te kunnen uitlezen.