Laden

Recensies

Wat zeggen de klanten van Andijk Auto Techniek

#
Koppeling laten vervangen van onze Fiat 500. de eigenaar is zeer bekwaam ,betrouwbaar, eerlijk en tegen een goede prijs. Zeer goed gevoel bij dit garagebedrijf. Groeten Adrie.
Goede service en goed overleg, aanrader!
Goed contact met het bedrijf, ik kon direct een afspraak maken voor een aankoopcontrole, 's ochtends de auto gebracht en slechts een paar uur later weer opgehaald. Duidelijk en compleet overzicht van de staat van de auto met heldere uitleg. Absoluut tevreden! Als de auto aan onderhoud toe is, breng ik hem bij AAT.
Netjes geholpen, snel terug gebeld worden, gratis leen auto mee
Wat een top vent! Was er voor het eerst voor apk met beurtje. Helaas had ik een afkeurpunt, dit werd duidelijk uitgelegd waarbij je meteen merkt wat een passie deze man voor zijn beroep heeft!Zeer klantgericht, alle tijd nemend super !!Ik denk dat ik mijn garage gevonden heb.
Onze mini cooper s was toe aan een nieuwe koppeling. Door Andijk Auto Techniek is dat keurig vervangen, voor een prima prijs
Komt zijn afspraken na op een klantvriendelijke wijze.
Ik wil alleen positieve feedback achterlaten, alles is snel en efficiënt gedaan. Ik raad het aan!
Vriendelijk personeel en zeer "flexibel" personeel. Zeer snelle autoreparatie. Ik raad aan
Hier weet u zeker dat uw auto snel en vakkundig gerepareerd wordt. Ik adverteer.
Zeer prettig geholpen,kreeg een slinger naar huis en werd ook weer even opgehaald. Volgens jaar gaat mn Smartje weer naar AAT
Viel op dat de garage heel erg schoon is. Leek wel een operatiekamer. Dat betekent m.i. dat er veel aandacht is voor details. Auto voor kleine beurt en apk gebracht. Keurig gedaan. Vriendelijke mensen.
Aardige mensen met kennis van zaken. Duidelijke afspraken te maken. Top
Zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf. Een serieuze schade aan mijn auto onzichtbaar hersteld. Daarbij werd er meegedacht en werd ik goed geïnformeerd over de voortgang. Als nieuwe inwoner van Andijk heb ik mijn service bedrijf gevonden. Op naar de APK... Hartelijk dank.
Michael is een vakman. Eerlijk duidelijk en mee denkend. Ik ben inmiddels voor mijn beurten vaste klant.
Ik was er voor het eerst. Voor een keuring en kleine beurt. Goed en vriendelijk geholpen. Mvg siska.vos
Top service! Zeer vriendelijk en deskundig geholpen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Maarten Stenekes Stenekes Cleaning
Wederom groot onderhoud gedaan helemaal goed
Hele goede service
Per toeval bij Michael van garage A.A.T. terecht gekomen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik dik tevreden ben. Buiten zijn prachtige werkplaats en zijn uitmuntede hulp is het ook een sympathieke man die service hoog in het vaandel heeft staan. Hij heeft er een vaste klant bij!
Betrouwbare en vakkundige garage. AAT heeft verstand van zaken en denkt in praktische en goede oplossingen. Ook voor (kleine) reparaties tussendoor maakt AAT tijd. Kortom top service!
Top service! Geen onnodige dingen die gedaan worden, alles in overleg. Echt een aanrader!
Sinds kort onze auto laten keuren een nieuwe banden bij Andijk Auto Techniek topservice heel goed geholpen
Sinds kort onze auto's laten keuren bij Andijk Auto Techniek. Wat een geweldige topservice bij deze zaak. Veel kennis van zaken en zeer klantvriendelijk. Hier brengen wij graag onze auto's heen. Bedankt Michael voor de goede service en tot de volgende keer. MVG Mark Bruinen, M-Force Horti Solutions vof, Andijk
We hebben de auto hierheen gebracht nadat de dynamo stuk ging. De dynamo is vervangen + nog een onderdeel in overleg. We werden erg klantvriendelijk geholpen en de informatie die gedeeld werd was ook erg duidelijk en nuttig. Hier hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten aangezien ze die altijd van te voren kenbaar maken. Ik ga binnenkort voor de apk ook een afspraak inplannen!